Profil firme


Zašto CUBE?


U svom svakodnevnom radu i praćenju poslovnih procesa sigurno ste imali osjećaj da je svega toga jako puno i da vam je ponekad potrebna stručna pomoć. Mnogo je onih koji misle da im pomoć nije potrebna i da mogu sami da završe sve svoje obaveze. Ali, šta se dešava kad firma počne da raste i kad se broj svakodnevnih obaveza enormno poveća?

Upravljanje projektima i procesima, komunikacija sa klijentima i partnerima, praćenje prodajnih i postprodajnih aktivnosti, promotivne kampanje, edukacija zaposlenih, traženje novih radnika, internet marketing... Sve su to stvari koje morate završavati i koje ne ostavljaju mnogo vremena u vašoj svakodnevnici. Naš tim će vam pomoći da makar dio vaših svakodnevnih obaveza pozavršavate brže, jednostavnije i efikasnije. Preko 20 godina iskustva u ovim poslovima i preko 20 stalnih stručnih saradnika garantuju da ćete uvijek biti sigurni u vaš poslovni izbor. Tražite da radite samo sa najboljima, jer će samo tada vaši klijenti biti zadovoljni, a vi spremni za sve vaše poslovne izazove.


Šta je unutra?


Ljudi, resursi, tehnička rješenja, nove tehnologije, logistika... Sve je to unutar kocke.

Mi mislimo da su stručnost i iskustvo u obavljanju poslova od presudnog značaja za uspješan rad firmi, u ovom trenutku i u budućnosti. Obrazovni sistemi širom svijeta, pa i kod nas, daju ljudima znanja o alatima kojima treba da obave pojedine poslove, ali im ne daju bazična znanja. Zato se često dešava da ljudi nakon završenog obrazovnog procesa (čak i sa visokim ocjenama) u praksi ne mogu pokazati efikasnost i ne mogu odgovoriti izazovima dinamičnog tržišta. Provjerite zašto iza nas stoje na stotine završenih projekata, sa maksimalnim zadovoljstvom naših klijenata. Pozovite nas, zajedno ćemo naći rješenja za sve poslovne procese!

Šta je izvana?


Ideje, ideje, ideje... i inovacije u svim elementima poslovanja!

Razvoj novih ideja i njihova primjena u praksi naš su imperativ. Inovacije su u svim modernim poslovim sistemima postale jedan od najvažnijih oslonaca njihovog poslovanja. Naše partnere savjetujemo da nikad ne pristaju na svakodnevna rješenja, nego da stalno razmišljaju van granica. Nemojte se zadovoljavati osrednjim, jeftinim i brzim rješenjima, jer ona dugoročno ne donose nikakvu korist. Tražite uvijek više i bolje, a rezultati takvog razmišljanja će doći vrlo brzo... I ostati! Vaši klijenti i poslovni partneri biće zato stalno uz vas, a informacije koje od njih dobijete služiće vam kao stalni test uspješnosti vaše poslovne ideje.