Poslovno savjetovanje


Vodimo vas do vrha!


Iskustvo u poslu dugo preko 20 godina, veliki broj uspješno završenih projekata, zadovoljni klijenti, partnerstvo sa velikim firmama... sve su to pokazatelji koji i vama mogu pomoći da se odlučite za naš tim. Garantujemo da ćete biti zadovoljni!

Od nas potražite savjete ili projekte po principu "ključ u ruke". Spremni smo da odgovorimo da sve izazove u poslovnom okruženju.

Istraživanje i razvoj
Istraživanje i analiza tržišta i okruženja, pronalaženje poslovnih niša u kojima je lakše obavljati posao, nova tržišta, iskorištavanje poslovnih prilika... Sve su to elementi poslovanja koji, ako se urade kako treba, donose značajne poslovne uspjehe.

Strategija i planiranje
Mnoge firme u toku svog poslovanja nedovoljno pažnje posvećuju strateškom planiranju. Zato njihovi ciljevi nisu specifični, mjerljivi, dostižni, realni i vremenski određeni. Usljed nepoznavanja ciljeva, firme pribjegavaju korištenju pogrešnih alata za njihovo dostizanje, a zatim se pitaju zašto nema pozitivnih rezultata. Naš tim će vam pomoći da savladate ove probleme, kako bi rezultati vašeg rada bili što bolji.

Organizacija
Kako organizovati sistem da djeluje kao uhodan mehanizam? Kako svakog zaposlenog postaviti u funkciju postizanja maksimalnih rezultata na njegovom radnom mjestu? Kako sve poslovne procese dizajnirati da postignete maksimalnu efikasnost svakog od njih? Mi znamo odgovore na ova i druga pitanja!

Ljudski resursi
Najvažniji resurs svake firme su ljudi. Bez njih nijedan poslovni proces ne može normalno funkcionisati. Zato ljudima, njihovoj organizaciji, obrazovanju, stalnom usavršavanju, zadacima na radnom mjestu i drugim elementima posvećujemo posebnu pažnju. Samo stručan, organizovan i motivisan kadar može dati maksimum na svom radnom mjestu.

Korisnički servis
Briga o vašim korisnicima, klijentima i poslovnim partnerima mora biti jedan od vaših prioritetnih zadataka. Klijenti su jedini izvor vaših prihoda, zato im posvetite posebnu pažnju. Naš tim će za vas organizovati sistem brige i podrške o vašim klijentima.

Sistem kvaliteta
Uvođenje sistema kvaliteta u upravljanju različitim resursima firme po evropskim standardima postalo je jedan od neophodnih zadataka za sve poslovne subjekte. Posebno je ovo važno sa stanovišta lakšeg učešća u evropskim projektima i obezbjeđivanja sredstava kroz aktivnosti fondova. Tu smo da vam pomognemo i u vom segmentu, zajedno sa našim sertifikovanim stručnjacima.

Strateški brand menadžment
Ovo je proces koji omogućava da vaš proizvod, usluga ili servis postigne mnogo zapaženije rezultate na tržištu. Za vas možemo uraditi identifikaciju i pozicioniranje, planiranje aktivnosti, mjerenje rezultata i vrijednosti branda, njegov rast ili održavanje pozicije. Ne zaboravite, tržišta stvaraju brandove, mi samo pomažemo da oni dostignu što veću vrijednost na tim tržištima.