Klasični i digitalni mediji


Da vas bolje vide!


Naš tim je u proteklim godinama radio na velikom broju projekata čiji je cilj bio da firme učine što "vidljivijim" na tržištu. Pored svih ostalih poslovnih procesa koji u tome učestvuju, posebnu pažnju posvećujemo medijima, klasičnim i digitalnim. Iako se u cijelom svijetu znatno osjeća dominacija digitalnih medija, mi ne zapostavljamo značaj i onih klasičnih.


Grafički dizajn i priprema za štampu
U ovom procesu nastaju odrednice vašeg vizuelnog identiteta, katalozi, brošure, leci i mnogi drugi materijali prilagođeni klasičnim ili digitalnim formama.

Fotografija
Za vas radimo fotografije vrhunskog kvaliteta, u svim uslovima. Bilo da želite fotografije sa terena, studijske fotografije ili fotografije proizvoda, na pravom ste mjestu. Naše iskustvo u ovoj oblasti dugo je već više od 30 godina.

Sistemi za digitalno oglašavanje
Naš tim je prvi u regionu počeo sa izradom potpuno funkcionalnih sistema za digitalno oglašavanje. Ako želite da vaše ili promotivne poruke vaših klijenata objavite brzo, efikasno, na bilo kom mjestu na planeti bez fizičkog prisustva i bez dodatnih troškova, mi vam možemo pomoći.

Multimedijalni projekti
Multimedija je odavno postala važan segment vaše promocije. Zato za vas imamo spremne prijedloge kako da vaše klijente ili poslovne partnere ostavite bez teksta svojom prezentacijom na DVD ili USB medijima.

Video produkcija
Da bi sve ovo savršeno funkcionisalo, brine se naš tim za video produkciju, 2D i 3D animaciju. Bilo da želite HD ili 4K video materijal, montažu, postprodukciju, kombinaciju slike i zvuka studijskog kvaliteta, reklame, radio džinglove... Stojimo vam na raspolaganju.