Edukacija


Znanje je moć!


Obrazovni sistemi u nekim državama jako teško prate dinamične zahtjeve tržišta za radnom snagom. Zato smo mi kreirali kurseve koji znanja naših klijenata nadopunjuju i stvaraju od njih efikasne radnike i poslodavce. Držimo se principa da su zaposleni i rukovodioci kao sportisti: ne mogu postići vrhunske rezultate bez vrhunskih treninga. Naši timovi imaju preko 20 godina iskustva u ovoj oblasti, a u njima su provjereni treneri, od vrhunskih stručnjaka do univerzitetskih profesora. Svi su spremni da svoja znanja podijele sa vama! Nakon naših treninga garantujemo da ćete biti spremni za najveće poslovne i stručne izazove.


Informacione tehnologije


Svi poslovni sistemi današnjice traže od svojih zaposlenih na svim nivoima uspješno ovladavanje znanjima iz informacionih tehnologija (IT). Mi smo zato za vas kreirali efikasne treninge iz ove oblasti, koji će vas dovesti u poziciju da uspješno odgovorite svim tim zahtjevima. U našim učionicama radimo sa grupama do 10 polaznika, što nam omogućava da svakome od njih posvetimo maksimalnu pažnju.

Za vas organizujemo treninge iz sljedećih oblasti:

- MS Windows
- MS Office paketi (Word, Excel, Power Point, Outlook)
- Internet servisi
- Grafički dizajn
- Web dizajn
- Digitalna fotografija

Posebnu pažnju poklanjamo praktičnom radu, pa su naši treninzi efikasni u svim praktičnim primjenama. Moguće su kombinacije različitih kurseva, prema željama i potrebama naših klijenata. Ako to želite, obuku i treninge možemo izvoditi i u vašim prostorijama, pod uslovom da one ispunjavaju minimalne tehničke zahtjeve.

Poslovne vještine


Savremeni poslovni sistemi zahtijevaju vrhunske stručnjake na poslovima rukovođenja i upravljanja poslovnim procesima. Takvi stručnjaci su veoma traženi u svim domaćim i inostranim kompanijama. Zato su naši treninzi iz ove oblasti usmjereni upravo prema dobijanju praktičnh znanja, koja vas kvalifikuju u grupu traženih stručnjaka.

Kod nas možete naučiti:

- Sisteme upravljanja i organizacije firmi
- Prodajne vještine
- Organizaciju i vođenje funkcije marketinga
- Postavljanje poslovnih modela
- Internet marketing
- Upravljanje projektima (project management)

Posebno ističemo naše treninge za sve sektore i funkcije u pojedinim firmama, kako bi one postale što efikasnije u poslovnom procesu. Naši dosadašnji klijenti znaju koliki je značaj ovakvih treninga za sve njihove zaposlene.